Maske za lice

Personalizirajte maske za lice izradom strojnog veza vrhunske kvalitete.
U suradnji s našim partnerima moguća je izrada maski za lice za višekratnu upotrebu ovisno o Vašim potrebama. Važno je napomenuti da su platnene maske učinkovite u zaštiti od kapljica i ostalih krupnijih čestica iz dišnog sustava na način da sprječavaju njihovo širenje u okolinu, odnosno sprječavaju njihov prijenos na osobe iz neposredne blizine. Platnena maska ne osigurava potpunu zaštitu od zaraze jer ne filtrira mikronske čestice nastale kihanjem ili kašljenjem, ali je korisna kao fizička barijera u sprječavanju širenja već spomenutih krupnijih kapljica iz dišnog sustava.
Ukoliko nemate svoj program za vez, računalnu pripremu veza prepustite nama. Dovoljno je samo sliku koju želite pretvoriti u vez dostaviti u digitalnom obliku pomoću kontakt obrasca na dnu stranice ili putem e-maila na adresu: lamex@lamex.hr
Obratite nam se s povjerenjem, neovisno o tome trebate li maske za lice za svoju tvrtku ili želite personaliziranu masku za svoje svakodnevne aktivnosti. Profesionalno pristupamo pružanju svojih usluga svim klijentima.
Radujemo se uspješnoj suradnji s Vama!

Galerija proizvoda

Kontaktirajte nas još danas

Pošaljite nam upit:


Potražite nas na adresi: